2013. február 28., csütörtök

Nulla fokos, forró éjszakák


Ezt a bejegyzést, annak a hiánynak a pótlására írom, ami az útikönyvekben legfeljebb csak két mondat erejéig szerepel, pusztán a tényt állapítva meg: sok jó buli van Gentben.
Nappal a középkori belváros a központ, és a táblákon is ez szerepel, de sötétedés után pár órával, ez délebbre tolódik, és amikor a város nagy része már alszik, itt akkor kezdődik el az élet, ami ebben az egy főutcában, nagyobb, mint a bevásárló utcán.
A fiatalok városában a kemény oktatást bulival lehet a legjobban kipihenni, és ehhez a bulihoz képest az otthoni semmi. Nincsenek hatalmas klubok, viszont ezekből van egy egész utcányi. Nem szétszórva a városban, hanem egy helyen, óriási nagy partykkal. A mai buli után, így célba vettem azt a helyet, ahol minden este pörög az élet, nem kell ozzá péntek legyen, az egyetemisták útikalaúza címoldalon hozhatná ezt a helyet, ahol a húsz éveeseké a világ. Íme néhány kép az Overpoortstraat egyik fél órájáról, szerda éjjel, fél négykor. Szerelmes párok, részegek, utcai riportok, török büfék, és nagyon nyilvános wc, kizárólag uraknak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése